Påsken 2022

Endelig påske! En høytid nordmenn setter høyt. Ikke nødvendigvis pga religion men fordi påsketradisjoner har en plass i de fleste familier, og derfor er noe vi gleder oss over.

Påsken markerer også slutten på vinteren. Endelig lysere og varmere dager! Vi er i midten av april og våren er rett rundt hjørnet. Det betyr for mange at sykkelen skal ut av boden og løpeskoene kan brukes på nyfeid asfalt. Det er en deilig følelse! Noen har kanskje begynt å tenke på sommeren allerede og at den lange vinteren ikke har gjort kroppen noe sprekere. Aktiviteten på treningssenteret øker desto nærmere vi kommer sommeren, en siste runde før badetøyet skal på og vinterhuden skal reflektere sommersola. Men gjør denne treningen egentlig noe forskjell fysisk? Blir magen flatere eller rumpa strammere? svaret er usikkert, men det som er sikkert er at den treningen gjør noe med selvfølelsen. Vi føler oss bedre, for vi har tross alt trent en del den siste måneden. I media kommer vi til å lese mer og mer om dietter som lover gull og grønne skoger nå frem mot sommeren, dette skaper et unødvendig fokus rundt slanking og kroppsvekt. Helårskroppen er en mye bedre overskrift! Tren jevnlig, spis sunt og kos deg litt ekstra nå i påsken. Det er alltid rom for kos! Min hovedmotivasjon for å trene er at jeg da kan spise mer:)

Så hva med å begynne treningen allerede nå? Legge til rette for gode rutiner vi kan ta med oss gjennom det neste året. Sommerhalvåret er fantastisk i Norge. Skogsturer, fjellturer, sykling, løping, etc. Bare husk å begynne litt pent, man kan bli litt ivrig også får man vondt i f.eks knærne eller hofta. Mest av alt er det bare å bruke kroppen på en måte man liker og utnytte de lyse dagene, så kommer den sommerkroppen av seg selv.

Til alle dere som skal rake løv i hagen fremover, husk å bytt side på raka så ikke den ene armen/skulderen gjør all jobben, så slipper du kanskje turen til oss etter vårdugnaden ;)

Vi ønsker alle en riktig god påske🐥☀️

Previous
Previous

Sommermodus

Next
Next

Vinter